Veliler, çocuklarıyla aynı sıralarda

Zonguldak Fatih Koleji’nin başlattığı 'Ailem Okuyor Projesi' kapsamında veliler öğrencilerle aynı sıralara oturarak kitap okudu.

Google Haberlere Abone ol
Veliler, çocuklarıyla aynı sıralarda

Zonguldak Fatih Koleji’nin başlattığı 'Ailem Okuyor Projesi' kapsamında veliler öğrencilerle aynı sıralara oturarak kitap okudu. aha sonra okunan kitaplardan sınava tabi tutulan veliler için ödül töreni düzenlendi.

Fatih Koleji Müdürü Mehmet Sarısoy, öğrenci ve velilerde okuma kültürü oluşturmak amacıyla bu etkinliğe büyük önem verdiklerini kaydetti. Sarısoy, "Velilerimiz ve öğrencilerimiz, bu yıl Çanakkale konulu kitapları okuyarak aziz şehitlerimizin gösterdiği kahramanlığı bir kere daha hatırlama imkânı buldu. Velilerimizi ve öğrencilerimizi ailece okuma ayrıcalığını yaşadıkları için tebrik ediyorum." dedi.
Projeye öncülük eden okulun müdür yardımcısı Davut Demirbaş, dördüncüsü düzenlenen etkinliğe 180 ailenin katıldığını belirtti.

Öğrenci velisi Levent Şile ise duygularını şöyle ifade etti: "Çocuklarımızın sıralarında yıllar sonra oturmak, onlarla aynı heyecanı ve duyguyu yaşamak bizleri çok mutlu etti. Okuyarak çocuğuma örnek olduğum için de ayrıca mutluyum. Ailece okuma güzelliğini yaşattığı için okulumuza teşekkür ediyorum."
CİHAN

Yorumlar