Veliler Çanakkale-Bursa’yı gezdi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Özel Gönül Koleji, annelere yönelik Çanakkale – Bursa gezisi düzenledi. Gönül Koleji, 44 veli ve 6 öğretmenle Çanakkale’yi ziyaret ederek tarihe yolculuk yaptı. Öncelikle simülasyon merkezini...

Google Haberlere Abone ol
Veliler Çanakkale-Bursa’yı gezdi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Özel Gönül Koleji, annelere yönelik Çanakkale – Bursa gezisi düzenledi.

Gönül Koleji, 44 veli ve 6 öğretmenle Çanakkale’yi ziyaret ederek tarihe yolculuk yaptı. Öncelikle simülasyon merkezini ve müzeyi ziyaret eden anneler, Çanakkale’de Seyit Onbaşı, Yahya Çavuş, Şehitlik Anıtı, Alçıtepe Köyü, Conkbayırı ve Anafartalar’ı gezerek aziz şehitlerimizi bir kez daha minnetle andılar. Her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış topraklarda dolaşan anneler, Çanakkale Şehitliği önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Gezinin ikinci gününde grup tarih kokan Bursa’yı gezdi. Bursa’nın tarihi ve turistlik yerlerini ziyaret eden kafile, Osmanlı Devleti dönemi tarihi eserleri duygulanarak yerlerinde görme fırsatı buldu.

Gönül Koleji Müdürü Hüseyin Açıkyörük yaptığı açıklamada, “Okulumuzda yapılan sosyal aktiviteler öğrencilerle sınırlı değil, velilerimize de çeşitli faaliyetler düzenlemekteyiz. Çanakkale gezisi ile amacımız ecdadın şanlı tarihteki fedakârlıkların boyutunu anlayabilmektir.” dedi.

CİHAN

Yorumlar