Van'da Soma için kermes düzenlendi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), tüm geliri Soma'ya gönderilmek üzere kermes düzenledi. YYÜ Senato üyeleri, stantları gezerek hazırlanan ürünlerden satın aldı.YYÜ Senatosu, 'YYÜ Soma’ya Yardım Komisyonu' tarafından tüm geliri Manisa’nın...

Google Haberlere Abone ol
Van'da Soma için kermes düzenlendi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), tüm geliri Soma'ya gönderilmek üzere kermes düzenledi. YYÜ Senato üyeleri, stantları gezerek hazırlanan ürünlerden satın aldı.

YYÜ Senatosu, 'YYÜ Soma’ya Yardım Komisyonu' tarafından tüm geliri Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen elim maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine ulaştırılacak kermese katıldı. YYÜ kampüsünde yapılan kermeste konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal bu etkinliğin sadece bir yardım organizasyonu olarak değil birlik ve beraberliği göstermesi bakımından da önemli olduğunu vurgulayarak, "Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen elim maden kazasında hayatını kaybeden madencilere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. YYÜ ailesi olarak biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. YYÜ Soma’ya Yardım Komisyonu tarafından organize edilen ve personelimizin eşleri tarafından hazırlanan bu kermesin tüm geliri hayatını kaybeden madencilerin ailelerine ulaştırılacaktır. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Battal ve YYÜ Senatosu üyeleri stantları gezerek hazırlanan ürünlerden satın aldı. CİHAN

Yorumlar