Vali Özcan, koltuğunu Şehriban Türkmen’e devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Vahdettin Özcan koltuğunu Atatürk Ortaokulu 8.

Google Haberlere Abone ol
Vali Özcan, koltuğunu Şehriban Türkmen’e devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Vahdettin Özcan koltuğunu Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Şehriban Türkmen’e bıraktı.

Vali Özcan, “Tüm Çankırılıların ve Türk Milletinin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bugün bizim için en önemli günlerimizden birisi. Çünkü 23 Nisan, Meclis'in açıldığı ve demokrasi başlangıcının temellerinin atıldığı bir gündür. TBMM açılışı bizim için, Türkiye tarihi için çok önemli değişim tarihidir. Ayrıca bugünün önemi, Ulu Önder Atatürk’ün bu günü çocuklara armağan etmesidir. Dünyada başka bir ülkede çocuklara armağan edilen bir gün bayram olarak kutlanmamaktadır. Bu, Türk milletine nasip olmuştur. Bu bayramı bizlere ve çocuklara hediye eden cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükranla ve minnetle anıyorum. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Çankırılılar adına bugün bizi ziyaret eden Atatürk Ortaokulu öğrencisi Şehriban Türkmen, Hasan Basri Yorulmaz, Gökçe Nur Temur ve Beden Eğitimi Öğretmeni Burhan Gülmez’e teşekkür ediyorum.” diyerek koltuğunu Şehriban Türkmen’e devretti.

Vali koltuğuna oturan Şehriban Türkmen, “Bu anlamlı günde bana makamını devrettiği için Sayın Valimize teşekkür ediyorum. İlk defa böyle bir makamda yer alıyorum.” diyerek mutluluğunu ifade etti.
Tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Vali Özcan öğretmen ve öğrencilere hediyeler verdi. CİHAN

Yorumlar