Vali Kolat, yaşlıları ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Gün Işığı Yaşlı Hizmet Merkezi'ni ziyaret etti. Kentte 2 bin civarında aileye evde bakım yardımı yaptıklarını belirten Kolat, başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olmak üzere, hükümetin gençlere, dul...

Google Haberlere Abone ol
Vali Kolat, yaşlıları ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Gün Işığı Yaşlı Hizmet Merkezi'ni ziyaret etti.

Kentte 2 bin civarında aileye evde bakım yardımı yaptıklarını belirten Kolat, başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olmak üzere, hükümetin gençlere, dul kadınlara, yaşlılara, engellilere, kimsesiz çocuklara sahip çıktığını söyledi.

Ülkenin her yönden çok iyi bir durumda olduğunu ifade eden Kolat, “Ülkemiz zaman zaman çok büyük sıkıntılı günler geçirmesine rağmen, bizim birlik ve beraberliğimiz, örf ve adetlerimiz, ahlaki değerlerimiz sayesinde dimdik ayakta duruyoruz. Şu an Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından çeşitli projeler yapılıyor. Koruyucu Aile Projesi gibi projeler sayesinde çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Artık kimsesiz çocuklarımızı yurt ortamından kurtarıp onlara ev ortamı oluşturuyoruz. Kimsesiz çocuklarımıza kurulan evlere gönüllü annelerimiz veriliyor. Bu sayede çocuklarımız sıcak bir aile ortamına kavuşuyor. Yaşlılarımız için de huzurevi projemiz devam ediyor. Bu projenin tamamlanmasıyla kimsesiz yaşlılarımız huzurlu ve nezih bir ortama kavuşacaktır. Biz sizler için elimizden gelen her şeyi size feda etmeye hazırız. Ben buradan sizlere sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar