Vali Karaloğlu’ndan Emniyet'e: Kadına karşı suç işlenmeden önleyin

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Kadına karşı işlenen suçlara önem verin ve suç işlenmeden önce tedbirlerinizi alın.

Google Haberlere Abone ol
Vali Karaloğlu’ndan Emniyet'e: Kadına karşı suç işlenmeden önleyin

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Kadına karşı işlenen suçlara önem verin ve suç işlenmeden önce tedbirlerinizi alın. Bu konuya özel önem gösterin. Vicdanen rahat olmamız için çalışmamız gerekiyor.’’ dedi.

Vali Karaloğlu, kurum müdürlükleri ziyaretine devam ediyor. 10 Ocak 2014 tarihinde göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ı ziyaret eden Vali Karaloğlu, şeref defterini imzaladı. İl Emniyet Müdür yardımcılarının da hazır olduğu ziyarette Emniyet Müdürü Durmuşlar, Emniyet Müdürlüğü çalışmaları ile ilgili sunum yaptı.

Önleyici ve adli işlemlerdeki istatistikleri de inceleyen Vali Karaloğlu, “Kadına karşı işlenen suçlara önem verin ve suç işlenmeden önce tedbirlerinizi alın. Bu konuya özel önem gösterin. Vicdanen rahat olmamız için çalışmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Yaklaşan yerel seçimler için alınacak tedbirleri de inceleyen Karaloğlu, “Seçim öncesi ve seçim günü tedbirlerinizi tam alın. Bu konuda herhangi bir aksaklığa meydan vermeyelim.” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 8 bin personel ve yüze yakın hizmet binası ile Bursa’nın asayiş ve güvenliğini sağlayan Emniyet Müdürlüğü, 17 ilçe de hizmet veriyor. CİHAN

Yorumlar