Vali Karaloğlu, sanayicilerle buluştu

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, (DOSAB) Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Vali Karaloğlu, sanayicilerle buluştu

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, (DOSAB) Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yönetim binasında karşılanan Vali Karaloğlu’na çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.
Katı atık bertaraf tesislerini de inceleyen Vali Karaloğlu, Sunteks dokuma boya apre fabrikasını da gezerek üretim hakkında bilgi aldı.

DOSAB’ın çevre yatırımları ile ilgili yenilikleri yerinde incelemek için geldiğini belirten Vali Karaloğlu şunları kaydetti: "Bugün DOSAB’ın, özellikle çevre yatırımları ile ilgili yapmış olduğu çamur yakma, arıtma tesisinde ki yenilikleri incelemede bulunduk. Arkadaşlardan aldığımız bilgiye göre geçen ayda yine hem elektrik tüketimini, hem doğalgaz, hem de proses suyunda artışlar var. Bu şu anlama geliyor, sanayinin çarkları dönüyor. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. DOSAB’ın yeni yatırımları var, önemli yatırımları var. Onlara bizim takibimiz devam edecek, yardımcı olmaya devam edeceğiz. DOSAB hem Bursa’nın, hem de Türkiye’nin övünebileceği öncü organize kuruluşlarından bir tanesi. Biz sanayinin organize olmasını tercih ediyoruz. Sanayici özellikle çevre konusunda, organize bölgelerde daha duyarlı işler yapıyorlar. Hem atık su da, hem hava kalitesinde daha önemli işler yapıyorlar onun için biz sanayimizin organize olmasını ve organize sanayi bölgelerimizin de düzenli işliyor olmasını görmekten memnunuz." CİHAN

Yorumlar