Vali Karaloğlu: Kıyılarımız güvende

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, tatil sezonu öncesinde Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığında incelemelerde bulundu.Merkezi Mudanya’da bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı binasını inceleyen Vali Karaloğlu’na Binbaşı Tayfun Paşaoğlu...

Google Haberlere Abone ol
Vali Karaloğlu: Kıyılarımız güvende

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, tatil sezonu öncesinde Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığında incelemelerde bulundu.

Merkezi Mudanya’da bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı binasını inceleyen Vali Karaloğlu’na Binbaşı Tayfun Paşaoğlu kısa bir brifing vererek yapılan işlemleri anlattı.

Şeref defterini de imzalayan Vali Karaloğlu, görevli askerlerle bir süre sohbet edip, çay içti. Mudanya iskelesinden Sahil Güvenliğe ait TCSG17 botu ile kıyı şeridini dolaşan Karaloğlu, Güzelyalı iskelesinde bottan inerek balıkçı barınağına geçti. Balıkçı barınağında yapılan işleri inceleyen Karaloğlu, Mudanya’dan ayrıldı.

2013 yılı Eylül ayında Mudanya’da kurulan Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı, yaklaşık 250 personel ve 8 sahil güvenlik botu ile Bursa, Yalova, Balıkesir ve Tekirdağ deniz güvenliğini sağlıyor. CİHAN

Yorumlar