Vali Güner görevine başladı

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle mayıs ayında Tunceli Valiliği'nden Afyonkarahisar Valiliği'ne atanan Hakan Yusuf Güner, bugün görevine başladı. Protokol üyeleri, hükümet konağı önünde Güner’i karşılamak için uzun kuyruk oluştu....

Google Haberlere Abone ol
Vali Güner görevine başladı

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle mayıs ayında Tunceli Valiliği'nden Afyonkarahisar Valiliği'ne atanan Hakan Yusuf Güner, bugün görevine başladı. Protokol üyeleri, hükümet konağı önünde Güner’i karşılamak için uzun kuyruk oluştu. Vali Vekili Sebahattin Yücel, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve protokol tarafından karşılanan Güner’e valilik personeli tarafından çiçek sunuldu.

Herkesle tek tek tokalaşarak makamına geçen Vali Güner, burada kısa bir değerlendirme yaptı. Güner, görev süresi boyunca insanlara hayırlı olmayı, insanlara faydalı olmayı temenni ettiğini belirtti. Güner, “İnşallah insanlar bizden razı, biz insanlardan razı bir şekilde Afyonkarahisar halkına birlik beraberlik kardeşlik ruhu içerisinde kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde öncelikle yerel yönetimlerimiz sivil toplum kuruluşlarımızın ve mesai arkadaşlarımızla beraber elele gönül gönüle şehrimize halkımıza hizmet edeceğiz.” dedi.

"6 YILDIR VALİLİK YAPIYORUM"

Yaklaşık 6 yıldır valilik yaptığını Afyonkarahisar’ın üçüncü görev yeri olduğunu ifade eden Güner, Afyonkarahisar’ı Batıya açılan, geleceği, istikbali varolan dinamik yapısını muhafaza eden ve geleceğe kararlı adımlarla ilerleyen, ihracatı olan bir il olarak gördüğünü anlattı. Güner, “Çeşitli sektörlerde dinamikleri olan bir ilimizdir. Ben inanıyorum ki bunları önümüzdeki süreçte daha ileriye daha kuvvetli hale getirmek için hep birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz. İnsanlara hizmet edenin en hayırlısı olacağı inancıyla göreve başlıyorum. En yüce makamın insanların gönlünde kurulan makam olduğunu önemli olanını insanların gönlünde yer etmek olduğunu ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

Vali Güner, daha sonra ilçe kaymakamları ve daire müdürleriyle valilik toplantı salonunda düzenlenen tanışma toplantısına katıldı.

CİHAN

Yorumlar