Vali Çakacak, Hafize’nin mektubunu cevapsız bırakmadı

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, daha önce kendisine yazılan bir mektup ile evinde ziyaret ettiği Hafize Çoban isimli öğrenciyi unutmadı ve kendisine bilgisayar aldı. Eğitim ve sağlık durumu anlamında sorunları olan ve Kırşehir Valisi Çakacak,...

Google Haberlere Abone ol
Vali Çakacak, Hafize’nin mektubunu cevapsız bırakmadı

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, daha önce kendisine yazılan bir mektup ile evinde ziyaret ettiği Hafize Çoban isimli öğrenciyi unutmadı ve kendisine bilgisayar aldı.

Eğitim ve sağlık durumu anlamında sorunları olan ve Kırşehir Valisi Çakacak, tarafından da takip edilen Sabahat-Osman Yalçınkaya Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Hafize Çoban, okulların kapanması ile Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretinde karnesi ile birlikte başarılı olarak da Takdirname ve Başarı Belgesini de alarak gelen Hafize Çoban’a, Çakacak dizüstü bilgisayar hediye ederek ödüllendirdi.

Başarının iltifata tabi olduğunu ifade eden Vali Çakacak, zaman zaman Hafize ile görüştüklerini de belirterek daima Hafize’nin yanında olacağını söyledi. Hafize ile okul ziyaretinde tanıştıklarını ve Hafize’nin kendisine bazı konuları içeren özel bir mektup yazdığını da anlatan Vali Özdemir Çakacak, "Mektuptaki özel konularla ilgili görüşmek üzere Hafize’yi yılbaşı gecesi evinde ziyaret etmiştim. O günden beri de Hafize ile bazen yüz yüze bazen de mektupla görüş alış-verişinde bulunuyoruz. Ben kendisinin daima yanında olacağını söyledim. Özellikle eğitim konusunda derslerinde başarılı olmasını istedim. İşte bugün Karnesini alan Hafize, karnesinin yanında bir de Takdirname ile Başarı Belgesi de getirdi. Kendisini kutluyor ve bilgisayarla ödüllendiriyorum," dedi.

CİHAN

Yorumlar