Vali Başak, çocuk evinde kalan çocuklarla iftar yaptı

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, eşi Fatma Tutulmaz ile birlikte, ‘Başak Çocuk Evi’nde kalan çocukları ziyaret ederek, birlikte iftar yaptı. İftar öncesi, çocuk evini gezerek, inceleyen Vali Tutulmaz, çocuk evi projesi hakkında, Aile Sosyal Politikalar...

Google Haberlere Abone ol
Vali Başak, çocuk evinde kalan çocuklarla iftar yaptı

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, eşi Fatma Tutulmaz ile birlikte, ‘Başak Çocuk Evi’nde kalan çocukları ziyaret ederek, birlikte iftar yaptı. İftar öncesi, çocuk evini gezerek, inceleyen Vali Tutulmaz, çocuk evi projesi hakkında, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat’an bilgi aldı.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Vali Tutulmaz, iftar sofrasını sevgi evlerindeki çocuklarla paylaşmanın büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti.

Çocuklarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Tutulmaz, çocukların eğitim durumları hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Vali Tutulmaz, "Devletin himayesi ve koruması altında bulunan geleceğimizin teminatı bu çocuklarımız için, aile ortamı oluşturularak, son derece modern ve hijyen bir ortamda hizmet verildiğini ve çocuklara iyi bakıldığını’ ifade etti. Çocukların en çok sevgiye ihtiyaçları olduğunu kaydeden Vali Tutulmaz, ‘çocuk evlerinde kalan çocuklarımız, bizlerin birer emanetidir. Kendilerini ziyaret etmeye devam edeceğiz." dedi.

CİHAN

Yorumlar