Vali Altıparmak: Devletin etkinliği kurumların başarısına bağlıdır

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, resmi kurum ve kuruluşların müdürleriyle yaptığı toplantıda, devletin etkinliğinin kurumlarla arasındaki uyumlu koordinasyona bağlı olduğunu söyledi. Vali Altıparmak, kurum müdürleriyle Türk Telekom yemekhanesinde...

Google Haberlere Abone ol
Vali Altıparmak: Devletin etkinliği kurumların başarısına bağlıdır

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, resmi kurum ve kuruluşların müdürleriyle yaptığı toplantıda, devletin etkinliğinin kurumlarla arasındaki uyumlu koordinasyona bağlı olduğunu söyledi.

Vali Altıparmak, kurum müdürleriyle Türk Telekom yemekhanesinde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Altıparmak, şehrin problem ve çözüm önerilerini kurum müdürleriyle masaya yatırdı. Şehrin kalkınmasına yönelik fikir alışverişinde de bulunulan toplantıda öncelikle kurum ve kuruluşlar kendi çalışmaları ve kurumsal yapıları hakkında diğer katılımcıları bilgilendirdi.

Yeni atanan ve görevine başlayan kurum müdürlerini diğer kurum yetkilileri ile tanıştıran Vali Altıparmak işlerin daha çabuk yapılabilmesi ve kurumlar arasındaki bürokrasinin azaltılması için birbirleri ile sürekli iletişim halinde bulunmaları talimatını verdi. Projelerin zamanında ve iş sezonunda yapılabilmesi için çaba sarf etmelerini isteyen Vali Altıparmak bu toplantılarda ortaya çıkan faydalı fikirlerin en alt kademedeki çalışana kadar ulaştırılması gereğinin altını çizdi. Kurumların ortaya koyduğu çaba ve elde ettiği başarının devleti daha etkin ve verimli hale getireceğini ifade eden Vali Altıparmak, kurum yetkililerinin tıkanıklık yaşadığı noktada kendisinin her zaman devreye girebileceğini ve sorunların aşılması için çaba sarf edeceğini vurguladı.

Geçen aylarda hayata geçirilen 'Kardeş Okul' projesi bu toplantılarda gündeme gelmiş ve her kurum imkanı nispetinde okul sahiplenmesi ile 60’a yakın okul baştan sona yenilenmişti. CİHAN

Yorumlar