Üzerine vestiyer düşen çocuk öldü

Adana'da 4 yaşındaki Fehman Hüseyin Davut, devrilen vestiyerin altında kalarak hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Üzerine vestiyer düşen çocuk öldü

Adana'da 4 yaşındaki Fehman Hüseyin Davut, devrilen vestiyerin altında kalarak hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan oğlunun öldüğünü öğrenen annesi gözyaşlarına boğuldu.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı'ndaki bir evde yaşandı. Belkıs Davut, yemek hazırlamak için mutfağa girdi. Kuru gıda ve bakliyat toptancısı eşi Hamza Davut da en küçük çocuğu Fehman Hüseyin ile salonda kaldı. Babası ile oturduğu sırada, evin girişindeki hole giden küçük çocuk, duvara monteli olan vestiyerin kapağını açtı, içine girmek istedi. Yerinden çıkan dolap çocuğun üzerine devrildi. Sesi duyunca dışarı çıkan anne Belkıs Davut, acı olayı gördü. Iraklı baba Hamza Davut, vestiyerin altından çıkardığı oğlunu Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne getirdi. Acil serviste, ilk müdahalesi yapılan çocuk tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Oğlunun öldüğünü öğrenen Hamza Davut, yakınlarının yanında gözyaşı döktü.

Anne Belkıs Davut da acı haberi evinde alınca gözyaşlarına boğuldu. Acılı anne polis ekiplerine, olayı şöyle anlattı: "Mutfakta yemek hazırlıyordum. Bu sırada bir ses duydum, kontrol ettiğimde vestiyerin devrildiğini, oğlumun da altında kaldığını gördüm" dedi. Komşularının teselli ettiği genç kadın, "Güzel yavrum, sana doyamadım" diye ağladı. Hastane morguna kaldırılan Fehman Hüseyin Davut'un cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
CİHAN

Yorumlar