Uyuşturucuları telis çuvalı ve peynir tenekesi içerisine saklamışlar

Muş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, telis çuvalı ve peynir tenekesi içerisine gizlenmiş 67 kilo 100 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirdi.    İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucuları telis çuvalı ve peynir tenekesi içerisine saklamışlar

Muş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, telis çuvalı ve peynir tenekesi içerisine gizlenmiş 67 kilo 100 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirdi.

    İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, telis çuvalı ve peynir tenekesi içerisine gizlenmiş 67 kilo 100 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirdi. İlk defa bu kadar miktarda uyuşturucu eroin maddesinin ele geçirildiği belirtildi. Olay ile ilgili Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: “Müdürlüğümüz, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, ilimiz genelinde uyuşturucu madde satan, aracılık eden veya nakleden suç şebekelerine ve şahıslara yönelik aktif olarak yapılan çalışmalar neticesinde; ilimiz merkezinde yürütülen çalışmalar kapsamında; bir araçta yapılan arama sonucunda, S.N. isimli şahsa ait olan teliz çuval içerisinde bulunan 6 adet 18 kilogramlık peynir tenekesi içerisinde şuana kadar Muş ilinde yakalanan en yüksek miktarda toplam net 67 kilo 100 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirilmiş.”

    Uyuşturucu maddesi olayına karışan S.N. isimli şahısın yakalanarak adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

HABERİN KEYWORDLERİ: Muş, Muş Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Eroin, uyuşturucu CİHAN

Yorumlar