Uyuşturucudan fenalaşan genç hayatını kaybetti

İzmir’in Buca ilçesinde, uyuşturucu hap aldıktan sonra fenalaşan bir genç, kaldırıldığı hastanede 11 gün sonra hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucudan fenalaşan genç hayatını kaybetti

İzmir’in Buca ilçesinde, uyuşturucu hap aldıktan sonra fenalaşan bir genç, kaldırıldığı hastanede 11 gün sonra hayatını kaybetti. Oğlunun uyuşturucuya alıştırıldığını söyleyen annesi Perihan Nikbay, sorumluların bulunmasını istedi.

Şirinyer semtinde 3 Mart 2014 tarihinde meydana gelen olayda bir kuaförde çalışan 19 yaşındaki Yasin Nikbay, bonzai türü uyuşturucu haptan içti. Bir süre sonra baygınlık geçirerek yere düştü. Oradakilerin müdahalesinin ardından Buca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Duran kalbi tekrar çalıştırılan Nikbay, özel bir hastaneye sevk edildi. Burada 11 gün yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Nikbay, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaklaşık iki ay önce mankenlik ajansına yaptığı başvurunun kabul edildiği öğrenilen Yasin Nikbay’ın cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İlk otopsi sonucuna göre uyuşturucu hap kullandığı için hayatını kaybettiği belirlenen Nikbay, Buca Gökdere Mezarlığı'nda defnedildi.

Eşini 2003 yılında iş kazasında kaybeden Perihan Nikbay, oğlunun iyi ve eğlenceli yaşam vaadiyle kandırılarak uyuşturucuya alıştırıldığını söyledi. Acılı anne, oğlunun ölümüne sebep olanların bulunarak cezalandırılmasını istedi. CİHAN

Yorumlar