Uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonunda 7 gözaltı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından il genelinde düzenlenen 2 ayrı operasyonda 1 kilo 750 gram esrar maddesi ile 15 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonunda 7 gözaltı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından il genelinde düzenlenen 2 ayrı operasyonda 1 kilo 750 gram esrar maddesi ile 15 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren KOM şubesi ekipleri, Gaziantep’ten Kahramanmaraş’a uyuşturucu sevkiyatı yapan bir aracı takibe aldı. Otomobili Menderes Mahallesi Girne Caddesi'nde durdurarak arama yapan ekipler, 1 kilo 750 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan zanlılar R.Ö. ve İ.Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, KOM ekiplerinin sigara kaçakçılarına yönelik yaptığı operasyonlarda ise yurda yasa dışı yollardan sokulduğu belirlenen muhtelif markalarda 15 bin 900 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili Suriye uyruklu 5 kişi gözaltına alındı. CİHAN

Yorumlar