Uyuşturucu parası için kasa soydular

Ümraniye'de uyuşturucu parası temin etmek için bir işyerinin para kasasını çalan 4 zanlı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu parası için kasa soydular

Ümraniye'de uyuşturucu parası temin etmek için bir işyerinin para kasasını çalan 4 zanlı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Para kasasını balyozla kıran şahısların çıkan paralarla 3 gün boyunca uyuşturucu alemi yaptıkları öne sürüldü. Polisin yaptığı operasyonla gözaltına alınan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

İlginç soygun Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi, Alemdağ Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre saat 04.40 sıralarında gelen 4 zanlı işyerinden bir televizyon ile çelik kasayı alarak kaçtı. Kiralık otomobille taşıdıkları para kasasını Kadosan Sanayi Sitesi yakınlarında balyoz yardımıyla parçalayan hırsızlar aldıkları paralarla birlikte kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde işyerine gelen Abulsamet Y. kapısının açıldığını ve kasanın götürüldüğünü görünce hemen polis ekiplerine haber verdi. Çevredeki işyerlerine ait güvenlik kameralarını incelemeye alan Ümraniye Asayiş Büro Ekipleri, olayda kullanılan otomobilin kiralandığını belirledi. Daha sonra otomobili kiraya veren firmayla temasa geçen polis, aracı kiralayan şahsın Osman K. olduğunu belirledi. Zanlının peşine düşen polis ekipleri, kiralık otomobili teslim etmeye gelen Osman K.'yi gözaltına aldı. Şahsın verdiği ifadelerde diğer kişilerin belirlenen adreslerine de baskın düzenlendi. Ümraniye Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şahısların birçok suçtan kaydının olduğu belirlendi. İfadelerinde uyuşturucu temin etmek için işyerini soyduklarını kabul eden Osman K. (27), Emin U. (18), Erkan K. (22) ve Kemal K.(23) Anadolu Adliyesi'ne götürüldü. Emniyetten çıkartılan zanlılardan Erkan K.'nin annesi polis otosuna bindirilen oğlunun arkasından gözyaşı dökmesi dikkat çekti.

KASA HIRSIZLARI KAMERADA

Bu arada kasa hırsızlığı ve balyozla parçalanma anı çevredeki işyerlerine ait kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde 04.40 sıralarında işyerine gelen zanlılar yaklaşık 5 dakika süren çalışmalardan sonra çelik kasayı işyerinden çıkarıyor. Yoldan geçen insanlara aldırmadan kasayı taşımaya devam eden hırsızlık zanlıları daha sonra geldikleri otomobille ayrılıyor. Para kasasını Kadosan Sanayi Sitesi yakınlarına götüren zanlılar burada buldukları balyoz yardımıyla parçalıyor.
CİHAN

Yorumlar