Uyuşturucu operasyonu kamerada

İstanbul polisinin Küçükçemece’de düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Polis kamerası tarafından da kaydedilen operasyonda yaklaşık 70 kilogram eroin ele geçirildi. Şüpheliler sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak...

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu operasyonu kamerada

İstanbul polisinin Küçükçemece’de düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Polis kamerası tarafından da kaydedilen operasyonda yaklaşık 70 kilogram eroin ele geçirildi. Şüpheliler sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 2 aylık ön çalışmanın ardından Küçükçemece’de uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda A.K., S.D., Y.A. ile İ.A. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasına göre; A.K. ve S.D.’nin depo olarak kullandığı Küçükçekmece’deki ikamette yapılan aramada 71 paket daralı 69 kilogram 260 gram eroin maddesi, 1 adet 10 tonluk pres makinesi ile eroin paketlenmesi ve tartımında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi. İ.A. adlı şüphelinin Bahçelievler’deki evinde yapılan aramada 2 paket halinde satışa hazır 11 gram eroin maddesi, 1 paket daralı ağırlığı 138 gram gelen eroin katkı maddesi ile madde tartımında kullanılan 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin lira elde edildi. S.D. isimli şüphelinin üst aramasında da 1 adet 7,65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 8 adet fişek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 600 lira para ele geçirildi.

Operasyon anı ise polis kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, polisin şüphelilerin içerisinde bulunduğu otomobili bir süre takip ettiği ve uygun yerde de durdurduğu görülüyor. Şahısların araçtan indirilerek gözaltına alınması da görüntülere yansıyor. Şüphelilerin ikametinde yapılan aramalar ile ele geçirilen uyuşturucu ve diğer malzemeler de yine görüntülerde yer alıyor.

Operasyonla ilgili yakalanarak gözaltına alınan A.K., S.D., Y.A. ile İ.A. adlı şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından 17 Mayıs 2014 tarihinde Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi.

CİHAN

Yorumlar