Uygulama noktasından kaçan sürücü iki öğrenciye çarpıp firar etti

Adana’da içinde gümrük kaçağı sigara olan otomobil ile polisten kaçan sürücü iki öğrenciye çarptı. Sürücü, yaralı çocukları olay yerinde bırakıp, firar etti. Olay, merkez Sarıçam ilçesi Beyceli Mahallesi Tufanbeyli Caddesi'nde meydana...

Google Haberlere Abone ol
Uygulama noktasından kaçan sürücü iki öğrenciye çarpıp firar etti

Adana’da içinde gümrük kaçağı sigara olan otomobil ile polisten kaçan sürücü iki öğrenciye çarptı. Sürücü, yaralı çocukları olay yerinde bırakıp, firar etti.

Olay, merkez Sarıçam ilçesi Beyceli Mahallesi Tufanbeyli Caddesi'nde meydana geldi. Uygulama yapan trafik ekipleri 01 AHR 74 plakalı aracı durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ikazına uymayan henüz kimliği belirlenmeyen sürücü, araçla kaçtı. Güvenlik ekiplerinin takip ettiği otomobil, Tufanbeyli Caddesi’nde Şehit Hüseyin Avnibey İlkokulu 5. sınıf öğrencileri Burhan G. (12) ve Deniz K.ye (12) çarptı. Yerde sürüklenen yaralı çocukları olay yerinde bırakan sürücü, otomobilden inerek mahalle aralarına kaçtı. Çocuklar ambulansla Balcalı ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis, araçta yapılan aramada kaçak sigara bulurken, zanlının yakalanması için ekipler operasyon başlattı. Kiralık olduğu belirlenen araçta parmak izi alınarak, şüphelinin kimliği tespit edilecek. Terk edilen araç, Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesine çekilirken, kaza haberini alan çocukların yakınları hastaneye koştu. Kazada yaralanan çocukların arkadaşları ise gözyaşlarını tutamadı.

CİHAN

Yorumlar