Üvey baba kurbanı ikizlerin cenazesi Adli Tıp'tan alındı

Esenler’de, üvey babaları tarafından öldüren Eda ve Seda Çapan'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Kızların amcası Sait Çapan, “Anneleri kendi kendini harcadı, yeğenlerime de sebep oldu.” dedi.Esenler Fevziçakmak Mahallesi 1102....

Google Haberlere Abone ol
Üvey baba kurbanı ikizlerin cenazesi Adli Tıp'tan alındı

Esenler’de, üvey babaları tarafından öldüren Eda ve Seda Çapan'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Kızların amcası Sait Çapan, “Anneleri kendi kendini harcadı, yeğenlerime de sebep oldu.” dedi.

Esenler Fevziçakmak Mahallesi 1102. Sokak'ta bulunan Alkan Apartmanı'nın giriş katında dün gece meydana gelen olayda, cinnet getiren Erol Ayaz, 6 aydır birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Melek (45) ile 17 yaşındaki üvey kızları Eda ve Seda Çapan'ı silahla öldürdü. Ayaz daha sonra silahı başına dayayarak intihar etti.

Olayda hayatını kaybeden ikizler Eda ve Seda Çapan'ın amcası Sait Çapan cenazeleri almak için Adli Tıp Kurumu’na geldi. Kardeşi Hasan Çapan'ın 8 yıl önce kanserden öldüğünü anlatan Amca Çapan, “Kardeşimin vefatından sonra biz onlara sahip çıktık. Kardeşimden kalan maaş ve Gaziantep'te evi vardı. Kardeşimden sonrada bir kişiyle daha evlenmişti ama uzun sürmedi. Bu son evliliğini de 6 ay önce yapmış. Evlenirken hiç haberimiz olmadı. Hatta yeğenlerimi dahi göremiyorduk.” diye konuştu.

Sadece yeğenlerinin cenazelerini alacaklarını kaydeden amca Çapan, olayı şöyle anlattı: “Sabah iş yerime gittiğim sırada polis merkezinden aradılar. Bana yeğenlerimi ve annelerini sordular. Büyük oğlumla emniyete gittik. Ben içeri girmedim. Oğlum dışarı çıkınca bana söyledi. O zamana kadar duymamıştık. Biz bu kişiyi hiç tanımıyorduk. 6 ay önce evlenmiş, yeğenlerimi de göremiyorduk. Yeğenlerimin cenazelerini Gaziantep'te defnedeceğiz. Anneleri kendi kendini harcadı yeğenlerimi de sebep oldu.” Anne Melek Çapan'ın cenazesinin ise Kahramanmaraş’ta ikamet eden yakınları tarafından alınarak defnedileceği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar