UÜ'de organik tarım eğitimi masaya yatırıldı

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Ziraat Fakültesi’nde, organik ürünlerin üretim ve tüketimine katkıda bulunmak ve çevre-insan sağlığının korunması amacıyla organik tarım eğitimi düzenlendi. Ziraat Fakültesi Organik Tarım Birimi öncülüğünde...

Google Haberlere Abone ol
UÜ'de organik tarım eğitimi masaya yatırıldı

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Ziraat Fakültesi’nde, organik ürünlerin üretim ve tüketimine katkıda bulunmak ve çevre-insan sağlığının korunması amacıyla organik tarım eğitimi düzenlendi.

Ziraat Fakültesi Organik Tarım Birimi öncülüğünde Ekolojik Yaşam Derneği'nin (EKODER) katkıları ile Ziraat Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen etkinlikte öğrenci, üretici ve tüketiciler organik tarım konusunda bilinçlendirildi. Eğitim kapsamında Organik Tarım Birimi üyesi öğretim üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi, Karacabey Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'ndan öğretim üyeleri ve Ekolojik Yaşam Derneği’nde, konusunda uzman konuşmacılar organik tarım hakkında sunumlar yaptı. Dört gün süren etkinlik, katılımcılara katılım belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

CİHAN

Yorumlar