Üsküdar'da kaza!

Üsküdar sahilyolunda İETT otobüsü ile bir otomobil çarpıştı.

Google Haberlere Abone ol
Üsküdar'da kaza!

Kazanın ardından hurdaya dönen otomobil sürücüsü ağır yaralanırken, otomobilde bulunan Bilnur Yılmaz yaşamını. Görgü tanıkları her iki sürücünün de hızlı olduğunu öne sürerken kaza sebebiyle sahilyolunda trafik yaklaşık 1 saat aksadı.

Kaza sabat saatleri 07:30 sıralarında Üsküdar Sahilyolu Paşalimanı Caddesi üzerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre; Batuhan Reçber denetimindeki 34 FK 0556 plakalı otomobil ile Harun Usta'nın denetimindeki 34 TN 2222 plakalı İETT otobüsü henüz bilinmeyen bir sebeple kafa kafaya çarpıştı.

ORTALIK KARIŞTI

 Kaza sebebiyle ortalık bir anda karıştı. Kazanın şiddetiyle otomobil sürücüsü ve yanında bulunan kişi araçta sıkıştı. Otobüsteki yolcular ise kazayı herhangi bir yara almadan atlattı. Kazayı gören çevredekiler ise sağlık ve itfaiye ekiplerini olay yerine çağardı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan kişilere müdahale etti.

Otomobilde ilk olarak sürücü Batuhan Reçber çıkarıldı ve hemen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Otomobildeki diğer kişi 18 yaşında olan Bilnur Yılmaz ise sağlık ve itfaiye ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yılmaz'ın cansız bedeni sağlık ekipleri tarafından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü.

 TRAFİK 1 SAAT AKSADI

Kaza sebebiyle sahilyolu 1 saat araç trafiğine kapatıldı. Kapanan yol sebebiyle vatandaşlar otobüsten inerek yaya olarak yollarına devam etti. Kaza yapan araçların kaldırılması ve yolun yıkanmasının ardından sahil yolu tekrar trafiğe açıldı.

 
OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kazaya karışan İETT otobüsü sürücüsü Harun Usta gözyaşlarını tutamadı. Polis otosuna bindirilen Usta Doğancılar polis merkezine götürüldü.

 İKİ TARAF DA HIZLIYDI

 Kaza da hurdaya dönen otomobilin sürücü koltuğundaki emniyet kemerinin koltuğa bağlı olması dikkat çekti. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar her iki sürücünün de çok hızlı olduğunu belirtti.

 

Yorumlar