Uşak'ta yaşlı bir kadın evinde ölü bulundu

Uşak'ta yaşlı bir kadın, Işık Mahallesi, Şehit Ahmet Yılmaz Caddesi 90 numaradaki evinde ölü bulundu Zihinsel engelli 45 yaşındaki oğlu İsmail Aysal ile yaşayan 75 yaşındaki Meryem Aysal’dan haber almayan komşuları, merak ederek kapısını çaldı.

Google Haberlere Abone ol
Uşak'ta yaşlı bir kadın evinde ölü bulundu

Uşak'ta yaşlı bir kadın, Işık Mahallesi, Şehit Ahmet Yılmaz Caddesi 90 numaradaki evinde ölü bulundu Zihinsel engelli 45 yaşındaki oğlu İsmail Aysal ile yaşayan 75 yaşındaki Meryem Aysal’dan haber almayan komşuları, merak ederek kapısını çaldı. Uzun süre açılmaması üzerine pencereye merdiven dayayarak içeriye bakan Ali Küplemez isimli komşu, yaşlı kadının yerde yattığını gördü.

Durum hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Zihinsel engelli oğul, ekipler gelene kadar kapıyı açmadı. Pencerelere yastık ve CHP bayrağı çekerek içerinin görünmesini de engelledi. Daha sonra gelen polislerin ikna ettiği İsmail Aysal’ın kapıyı açması sonrası içeriye giren 112 Acil Sağlık görevlileri, Meryem Aysal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Oğul Aysal, olup bitenlerden habersiz şekilde balkondan etrafa baktı. Komşuları, uzun zamandır psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. Komşu Küplemez, dün geceden beri evin lambalarının yandığını belirterek, “Bu sabah bacadan duman çıkmayınca hanımla merak ettik ve kapılarını çaldık. İsmail cama çıkıyor fakat kapıyı açmıyordu. Normalde Meryem yenge, İsmail’i evde yalnız bırakmazdı ve kapıyı açardı. Biz de merdiven dayayıp camdan baktığımızda, Meryem yengenin yerde hareketsiz yattığını gördük. Durumu polise bildirdik.” dedi. Olay yerinde savcının incelemesi bittikten sonra Meryem Aysal’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere morga gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN

Yorumlar