Uşak OSB uzaktan otomatik sayaç okuma sistemine geçti

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB), sanayi tesislerinin elektrik ve doğalgaz kullanımlarının anlık takip edilmesine imkan sağlayacak uzaktan otomatik sayaç okuma sistemini (OSOS) faaliyete geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Uşak OSB uzaktan otomatik sayaç okuma sistemine geçti

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB), sanayi tesislerinin elektrik ve doğalgaz kullanımlarının anlık takip edilmesine imkan sağlayacak uzaktan otomatik sayaç okuma sistemini (OSOS) faaliyete geçirdi. Yeni sistem hakkında bilgi veren UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, “Doluluk oranımızın yüzde 98’lere çıktı. Bu artış, bölgemizdeki elektrik ve doğalgaz kullanımlarını da arttırmakta. Bizler de sanayicilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için elektrik ve doğalgaz sayaçlarımızı anlık takip edebileceğimiz, kontrolünü sağlayabileceğimiz yeni bir sisteme geçtik." dedi.

OSOS ile sanayicilerin, fabrikasının elektrik ve doğalgaz kullanım miktarını internetten görebileceğini belirten Yıldırım, "Aynı şekilde bölge müdürlüğündeki görevli arkadaşlarımız da tesislerdeki elektrik ve doğalgaz kullanımlarını anlık takip ederek, her türlü bilgiye anında ve kolaylıkla ulaşabilecekler. Bu sistem, sanayicilerimize bilgiye anında ulaşma imkânı sağladığı gibi müdürlük personelimize de oluşabilecek herhangi bir problemi anında görerek müdahale edebilme, verimsiz kullanılan hatların tespiti, hızlı, kolay ve güvenli sayaç okuma gibi birçok fayda sağlayacaktır. Sistemimizi, yakın bir zamanda su sayaçlarımız için de kurmayı planlıyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar