Uşak Kamu Hastaneler Birliği gazeteciler için program düzenledi

Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle plaket töreni ve kokteyl düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Uşak Kamu Hastaneler Birliği gazeteciler için program düzenledi

Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle plaket töreni ve kokteyl düzenlendi. Programa ulusal ve yerel basın temsilcileriyle Uşak ve Eskişehir hastane yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı, “Basınımızın çalışma şartlarının ne kadar zor olduğunu, sağlık çalışanları olarak bilmekteyiz. Basın çalışanlarımız, tek bir isimle basın görevlisi diye anılsa da kendi içinde yüzlerce meslek grubunun yer yer işini üstlenmekteler. Sizler sağlık hizmeti veren bizlerin, bazen bir belediyenin, muhtarın, polisin, siyasetçinin, işadamının, bu şekilde tüm diğer meslek grupları ve kamu kurumlarının yer yer işlerini hafifleten, kolaylaşmasını sağlayan ve halkın yapılan hizmetlerden haberdar olmasına katkıda bulunan kişilersiniz. Sizler bizlerin gözümüz, kulağımız, elimiz, bazen sözlerimiz olmaktasınız. Basınımızın kurumlarla olan şeffaf ve güvenli diyaloglarının kendi gelişimine, kentin büyümesine ve gelişmesine ve o kurumun hizmet kalitesinin yükselmesine çok büyük bir katkısı olduğu aşikârdır. Sizlerle birlikte sağlık yolculuğunda aynı geminin içindeyiz ve bizler ekip olarak iyi niyetli, doğru, şeffaf haberciliğin ve iyi uygulamalarınızın yanında ve takipçisi olduğumuzu belirtmek isteriz.” dedi. CİHAN

Yorumlar