Uşak Devlet Hastanesi’ndeki kanser hastaları ziyaret edildi

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve İl Jandarma Komutanlığı personeli, Kanser Haftası münasebetiyle Uşak Devlet Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret ederek moral verdi.

Google Haberlere Abone ol
Uşak Devlet Hastanesi’ndeki kanser hastaları ziyaret edildi

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve İl Jandarma Komutanlığı personeli, Kanser Haftası münasebetiyle Uşak Devlet Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret ederek moral verdi. Onlara yakın ilgi gösteren ve hediyeler veren Genel Sekreter Uzm. Dr. Yalçın Atlı ve hastane yöneticileri, çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı da çektirdi. Heyet, kanser hastalarına destek amacıyla yaptıkları ziyarette, hastaların en kısa sürede sağlığına kavuşmalarını diledi.

Hafta dolayısıyla bir açıklama yapan Genel Sekreter Atlı, şunları kaydetti: “Bu hastalıkta moralli olmanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. İl Jandarma Komutanlığımız, Genel Sekreterlik arkadaşlarım ve ben, burada tedavi gören hastaları biraz olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Hastalarımıza yönelik hem tıbbi hem de fiziksel ortam açısından konforlu bir alanda hizmet sunmak istiyoruz. Hastanelerimizde hastalarımızın ziyaretleri sadece bu günlerle sınırlı değil, her fırsatta yapmaktayız. Sağlık Bakanlığımız'ın vizyonu, bu coğrafyalarda yaşayan tüm vatandaşlarımızın her daim yanında olduğudur. Hastalarımızın keyiflerinin yerinde olduğunu görmek bizleri mutlu etti. Onların talepleri olan onkoloji uzmanı için talebimizi kuruma bizzat ilettik ve söz aldık. İnşallah önümüzdeki günlerde gelecek ve hastalarımız il dışına gitmekten kurtulacaklar. Kliniğimizde tedavi gören tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.” CİHAN

Yorumlar