Uşak Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Uşak'ın yeni Belediye Başkanı Nurullah Cahan, görevi Ali Erdoğan’dan teslim aldı. Başkanlık makamında yapılan devir teslim töreninde konuşan Erdoğan, “Mühür kimdeyse Süleyman odur.

Google Haberlere Abone ol
Uşak Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Uşak'ın yeni Belediye Başkanı Nurullah Cahan, görevi Ali Erdoğan’dan teslim aldı. Başkanlık makamında yapılan devir teslim töreninde konuşan Erdoğan, “Mühür kimdeyse Süleyman odur. Bugün mühür teslimini gerçekleştiriyoruz ya da teslim tutanağının bu şekilde yapılası gerekiyor. Mühür teslim edilip belediye başkanının göreve başlaması gerekiyor. Biz de bu şekilde devraldık. Devraldığımız emaneti, yine bu şekilde halk tarafından seçilen Nurullah Cahan beyefendiye devrediyoruz.” dedi. Teslim tutanağını imzalayan Erdoğan, “Bu kalem bitti. Bu kalem, bizim son imzaya kadar ayarlanmış. Ben biten kalemi müsaadenizle yanıma alıp götürüyorum, hatıra kalsın.” şeklinde konuştu.

Başkan Cahan ise, “Gayet seviyeli bir seçim dönemi geçirdik. Uşak adına güzel bir kazanım oldu. Şehrimiz adına bir ilki de gerçekleştirdik. Seçim dönemi, kavgasız dövüşsüz olarak geçti. Bütün Uşak’a eşit bir şekilde hizmet edeceğiz.” dedi. Törenden sonra belediye önünde kurulan platformda Erdoğan tarafından Cahan’a Uşak’ın temsili anahtarı verilirken Cahan tarafından da Erdoğan’a teşekkür plaketi takdim edildi. Program, vatandaşlara karanfil atılması ve duayla son buldu. CİHAN

Yorumlar