Uşak Bahar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği projesini tamamladı

Zafer Kalkınma Ajansı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan Uşak Bahar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin, “Sosyoekonomik Açıdan Dezavantajlı Çocuklar İçin Bahar Geldi!” projesinin kapanış programı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Uşak Bahar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği projesini tamamladı

Zafer Kalkınma Ajansı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan Uşak Bahar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin, “Sosyoekonomik Açıdan Dezavantajlı Çocuklar İçin Bahar Geldi!” projesinin kapanış programı düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salih Alkan, Ajans Uşak Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Dursun Kürşad Murat, Uzman Yahya Kişioğlu ve dernek üyeleri katıldı.

Açılış sunumunu yapan proje sorumlusu Zehra Genç, amaçlarının sosyoekonomik açıdan dezavantajlı çocukların eğitim kapasitelerini arttırarak, Uşak’ın dengeli sosyal kalkınma ve gelişimine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Proje kapsamında üç eğitim merkezinde 14 sınıfın akıllı tahta sistemiyle yenilendiğini belirten Genç, öğrencilerin derslerinde ve denemelerinde olumlu artışlar görüldüğünü aktardı. Uzman Murat ise 2012 yılında mali destek programı kapsamında kabul edilen projenin, fırsat eşitliği sağlama ve gençlere sahip çıkma adına çok güzel olduğunu ifade etti. Fırsat eşitliğini teknolojik anlamda da arttırmak için eğitim merkezlerini akıllı tahta ve bilgisayar sistemleriyle donattıklarını dile getiren, ekibin ciddi bir fedakârlık gösterdiğini ve dernek yönetim kurulunun da projeye sahip çıkarak, üç eğitim merkezinin sosyal ve teknolojik yeniliklerle donattığını söyledi.

Konuşmaların ardından ney eğitimi alan öğrenciler, eğitmeleri Turgut Sayar eşliğinde küçük bir konser verdi. Daha sonra projede emeği geçenlere teşekkür plaketi ve öğrencilere sertifikaları, Uzman Kişioğlu ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alkan tarafından verildi. CİHAN

Yorumlar