Ünye’de vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Ordu'nun Ünye ilçesinde 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Hasan Bey Otel’de verilen yemekle vergi rekortmenleri ödüllendirildi.

Google Haberlere Abone ol
Ünye’de vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Ordu'nun Ünye ilçesinde 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Hasan Bey Otel’de verilen yemekle vergi rekortmenleri ödüllendirildi. Düzenlenen yemekte vergi rekortmenleri şahıs ve şirket olarak belgelerini aldı.

Ünye Vergi Dairesi Müdürü Gökhan Yeneş ise diğer vergi guruplarında il üzerinde ilçeden birinci ve ikinci sırada mükelleflerin çıkmasının ayrı bir sevinç olduğunu belirterek, “2014 yılında da vergisini gerçek değerden beyan ödeyen mükelleflerin diğer mükelleflerimize örnek olmasını, 2014 yılının sizlere hayırlı ve bol kazanç getirmesini ve gelecek senede ilçemizin il düzeyine daha çok mükelleflerle temsil edilmesi dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Programa katılan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, vergisini ödeyen her vatandaşın, her türlü fedakârlığı yaptığını ifade ederek, “Bu arkadaşlarımız devlete en üst düzeyde vergilerini kesintisiz ödüyorlar. Kur'an-ı Kerim’de mallarınız ve canlarınız diyor. Önce mal, onun için ben sizleri o vermiş olduğunuz alın terlerini devlet adına çok önemsiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Demir, iki hususta bilgilendirme yaparak: “Bir ay önce Ordu Milletvekilimiz Sayın Mustafa Hamarat telefonla aradığında Bilim ve Teknoloji Bakanımızın yanında Organize Sanayi ile ilgili ödenek tahsisatı ile ilgili oradan aradılar. 10 Martta kendisinin Ünye’ye geleceğini, Orduya geleceğini, inşallah siz değerli iş adamlarımıza güzel bir haber vereceklerini ifade ettiler. Biz de 10 Martı dört gözle bekleyeceğiz. Şimdiye kadar vergi memuru arkadaşlarımız sizin yanınıza geldiklerinde belgelerinizi çıkartın bir inceleme yapacağız diyorlardı. Ben yeni bir karar aldım, her birinize bir anı plaketi yaptırdım. Bunun takdimini de vergi dairesi arkadaşlarımız yapacaklar. Kapınızı çalacaklar diyecekler ki plaketinizi getirdik. Bu yıl böyle bir uygulamaya başlıyoruz. Ümit ediyorum sizlerin de hoşuna gidecektir. 2014 yılının sizlere hayırlar getirmesini diliyorum, bol kazançlar diliyorum. Hayatta hiç kötü gününüz olmasın en güzel günler sizlerin olsun.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar