Üniversiteli öğrenciler, aday Türkyılmaz’a destek verdi

Kırıkkale Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler, MHP Yahşihan Belediye Başkan adayı Osman Türkyılmaz’a destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
Üniversiteli öğrenciler, aday Türkyılmaz’a destek verdi

Kırıkkale Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler, MHP Yahşihan Belediye Başkan adayı Osman Türkyılmaz’a destek verdi.

Yaklaşık bin kişilik öğrenci grubu, Türkyılmaz lehinde sloganlar attı. AK Parti’nin üniversiteye faydası olmadığını beyan eden öğrenciler, AK Parti’nin üniversitede eğitimden çok, kadrolaştığını iddia etti.

Üniversite için projelerinin olduğunu ifade eden Türkyılmaz, yapacakları projeler sayesinde Kırıkkale Üniversitesi ile Yahşihan halkının daha da yakınlaşacağını söyledi. 'Herşeyin başı eğitim' diyen Türkyılmaz, yapacakları projelerin birinin de, öğrencilere ücretsiz eğitim olduğunu belirterek “Hizmet yapmanın gönül işidir. Projelerim hayata geçtiği zaman Yahşihan ilçesi modern bir görünüme kavuşacak." dedi.

Yahşihan’a çok amaçlı kompleks getireceğini açıklayan Türkyılmaz, “Burada alışveriş merkezi bulunacak. Gençlerin boş vakitlerini değerlendirecekleri eğitim ve eğlence alanları bulunacak. Hanımlar için alanlar oluşturulacak. Hanımlar burada günlerini huzurlu bir ortamda yaşayacaklar. Eğitim bizim için önemlidir. Kompleksin en üstü, etüt merkezleri olacak. Burada da çocuklarımıza dersler verilecek. Yahşihan bundan sonra daha çok okuyan bir toplum olacak. Yahşihanlılar, avukat, doktor, profesör, doçent ve üst düzeyde anılan insanlar topluluğu olacak. Her evde bu saydıklarımız olması için var gücümüzle çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Yapacağı her projede Yahşihan halkının da bulunacağı sözünü veren Türkyılmaz, “Yenişehir’de Kırıkkale-Ankara karayoluna hanlar yapıp, 50 kişi burada çalışacak. Bunlar Yahşihan’ın el ve yemek kültürünü çevre yolundan geçen insanlara satarak tanıtacaklar. Ayrıca tren istasyonu projesi, anti tiyatro projesi, festival alanı projesi, kapalı pazar projesi, taziye evi projesi, itfaiye projesi ve değişik projelerimizle halka hizmet etmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar