"Üniversite tercih döneminde okul ve dershane yöneticilerine görev düşüyor"

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, içinde bulunduğumuz üniversite tercih döneminde okul ve dershane yöneticileri ile rehber öğretmenlere, büyük sorumluluk düştüğünü söyledi.AGÜ, Kayseri’deki dershane...

Google Haberlere Abone ol
"Üniversite tercih döneminde okul ve dershane yöneticilerine görev düşüyor"

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, içinde bulunduğumuz üniversite tercih döneminde okul ve dershane yöneticileri ile rehber öğretmenlere, büyük sorumluluk düştüğünü söyledi.

AGÜ, Kayseri’deki dershane ve okul yöneticileri ile rehber öğretmenlerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. Yemekte konuşan Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, öğrencilerin ilgi ve beklentilerine göre tercihte bulunmalarının önemini anlattı. Prof. Dr. Sabuncuoğlu, ''Sizler geleceğin teminatı olan bireylerin yetişmesinde büyük rol üstleniyorsunuz. Üniversite adayı öğrenciler için yönlendirici ve danışmanlık görevini üstlenen okul ve dershane yöneticileri ve rehber öğretmenlere, üniversite tercih döneminde büyük bir sorumluluk düşüyor.” diye konuştu.

Sümer Kampüsü Dil Okulu bahçesinde düzenlenen yemeğe, 29 okul ve 30 dershaneden yaklaşık 180 yönetici ile rehber öğretmen katıldı.

CİHAN

Yorumlar