Üniversite öğrencilerinden YÖK Başkanı’na sürpriz

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) önünde toplanan bir grup öğrenci, kartonların üzerine yazdıkları renkli YÖK yazısını mevcut harflerin üzerine yapıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Üniversite öğrencilerinden YÖK Başkanı’na sürpriz

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) önünde toplanan bir grup öğrenci, kartonların üzerine yazdıkları renkli YÖK yazısını mevcut harflerin üzerine yapıştırdı. YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya da öğrencilerin bu eylemini yakından izledi. Daha sonra öğrencilerin YÖK önündeki kitap okuma eylemine de destek veren Çetinsaya, ‘Yarınların Liderleri Projesi’ kapsamında düzenlenen panelde öğrencilere seslendi.

YÖK önünde bugün renkli bir eylem gerçekleşti. Değişik üniversitelerden gelen öğrenciler kartonların üzerlerine renkli kalemlerle Yüksek Öğretim Kurumu yazdı. Daha sonra o kartonlar YÖK’ün girişindeki harflerin üzerlerine yapıştırıldı. YÖK Başkanı da bu sürpriz etkinliği yerinde izledi. Daha sonra öğrenciler YÖK önünde yere oturarak kitap okuma eylemi yaptı.

YÖK Başkanı Çetinsaya da eline bir kitap alarak öğrenciler arasında yerini aldı. Bir süre kitap okuyan Çetinsaya öğrencilerle fotoğraf çektirdikten sonra içerideki programa katıldı. CİHAN

Yorumlar