Uluslararası Tavla Turnuvası için hazırlıklar başladı

Dünya Tavla Federasyonu (WBF-Worldwide Backgammon Federation) Türkiye Organizasyonu'nca düzenlenen 8.Karadeniz Ereğli Tavla Şampiyonası 16-17 Ağustos Tarihlerinde Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Keleşler Park Otel'de gerçekleştirilecek.   &nbsp

Google Haberlere Abone ol
Uluslararası Tavla Turnuvası için hazırlıklar başladı

Dünya Tavla Federasyonu (WBF-Worldwide Backgammon Federation) Türkiye Organizasyonu'nca düzenlenen 8.Karadeniz Ereğli Tavla Şampiyonası 16-17 Ağustos Tarihlerinde Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Keleşler Park Otel'de gerçekleştirilecek.

    Aynı zamanda Ulusal Tavla Turnuvası (UTT)nin 5. Etabı olarak gerçekleştirilecek olan Ereğli Tavla Şampiyonası, Ana aktivitenin yanı sıra, ‘Geleneksel', ‘Havuz', ‘Jackpot', ‘Richard Lukas Anısına Danışman Çiftler', ‘1 Puan' Turnuvanın üstlenicisi Elit Kulüp üyelerine özel ‘Elit Kupa' yan aksiyonlarında da yarışacak. Tüm katılımcılara açık olan "1-Puan" ve "Jackpot" yan aksiyonları şampiyona boyunca oynanabilecek olup, "Geleneksel" yan aksiyonu 16 Ağustos 2014, Cumartesi ana aktivitede birinci tur tamamlandıktan sonra başlayıp iki gün sürecek, "Havuz" yan aksiyonu 16 Ağustos 2014, Cumartesi akşam yemeği paydosundan sonra, "Richard Lukas Anısına Danışman Çiftler" yan aksiyonu ise 17 Ağustos 2014, Pazar günü başlayıp bitecek. "Elit Kupa" yan aksiyonu, şampiyonanın "Ana Aktivite" veya "Geleneksel" yan aksiyonunda yer almış olan Elit Kulüp üyelerine özel olarak 16 Ağustos 2014, Cumartesi ücretsiz olarak açılacak ve iki gün sürecek.

KAYITLAR 16 AĞUSTOS TARİHİNE KADAR YAPILABİLECEK

Katılımcılar, 16 Ağustos 2014, Cumartesi saat 10.00 itibariyle Keleşler Park Otel'deki turnuva mekanına kabul edilmeye başlanacak.Turnuva mekanına gelen ana aktivite katılımcılarının, kesin kayıtlarını yaptırdıktan sonra kendi çekecekleri kura sonucu grup numaralarını belirlemesi gerekiyor. Kura çekimi sonrasında oyunculara genel kurallar hakkında detaylı bilgi verilecek.

CİHAN

Yorumlar