Uludağ’da kayalıklardan düşen öğretmen omuriliğini kırdı

Arkadaşları ile Uludağ’a yürüyüşe çıkan 45 yaşındaki öğretmen Satı Doğan, yağmurun ıslattığı kayalıklardan ayağının kayması sonucu düştü. 8 saat süren çalışma sonucu kurtarılan Satı öğretmenin omuriliğinin kırıldığı...

Google Haberlere Abone ol
Uludağ’da kayalıklardan düşen öğretmen omuriliğini kırdı

Arkadaşları ile Uludağ’a yürüyüşe çıkan 45 yaşındaki öğretmen Satı Doğan, yağmurun ıslattığı kayalıklardan ayağının kayması sonucu düştü. 8 saat süren çalışma sonucu kurtarılan Satı öğretmenin omuriliğinin kırıldığı tespit edildi.

Bursa’da Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nde Çocuk Gelişimi Öğretmeni olarak görev yapan Satı Doğan, 13 arkadaşı ile birlikte yürüyüş yapmak için Uludağ’a çıktı. Bakacak mevkiinde kahvaltı yapan ve ardından yürüyüşe çıkan ekip, talihsiz bir kaza yaşadı. Islak kayalıklarda ayağı kayınca düşen Doğan, 8 saat kurtarılmayı bekledi.

Arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen sivil savunma ekipleri ve 112 Acil servis ekipleri, vatandaşların da yardımı ile Doğan’ı kurtararak, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Doğan’ın omuriliğinin kırıldığı belirlendi. Satı Doğan, kazayı şöyle anlattı: “Saat 14.20 sıralarında arkadaşlarla birlikte yürüyüşe çıkmıştık. Kayalıkları geziyorduk. Hafif yağmur yağdığı için kayalıklar ıslaktı. Bir anda ayağım kaydı ve düştüm. Saatlerce kurtarılmayı bekledim. Kurtarıldım ama omuriliğim kırılmış. Pazartesi günü ameliyat yapılacak, platin takılacak.”

CİHAN

Yorumlar