Uludağ Üniversitesi ve Işıklar Askeri Hava Lisesi işbirliğine gitti

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ), Işıklar Askeri Hava Lisesi ile işbirliği yapmak üzere çerçeve protokolü imzaladı.Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Saim Kılavuz, Prof. Dr. Müfit Parlak,...

Google Haberlere Abone ol
Uludağ Üniversitesi ve Işıklar Askeri Hava Lisesi işbirliğine gitti

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ), Işıklar Askeri Hava Lisesi ile işbirliği yapmak üzere çerçeve protokolü imzaladı.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Saim Kılavuz, Prof. Dr. Müfit Parlak, Prof. Dr. İrfan Karagöz ve ÜSİGEM Müdürü Prof. Sedat Ülkü ile birlikte Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanlığı’na giderek, Okul Komutanı Hv. Plt. Kur. Alb. İshak Dayıoğlu ile işbirliği konularını görüştü.

Okul Komutanı Hv. Plt. Kur. Alb. İshak Dayıoğlu, Üniversite yönetimine bu işbirliği adımı için teşekkürlerini iletirken, Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek de, Üniversite olarak her türlü destek ve bilgi alışverişine hazır olduklarını söyledi.

Hava Lisesi’ni tanıtan bir sunumun ardından öğrenciler de, yaptıkları teknolojik ve toplumsal buluşlarını yerinde tanıttı. Öğrenciler ayrıca Üniversite yönetimine mini bir konser verdi.

Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek’in anı defterine yazmasının ardından işbirliği protokolü imzalandı. Protokole göre, iki kurum bilimsel araştırma projeleri, lisans ve lisansüstü tez çalışmalarının yanı sıra sağlık, sanatsal ve kültürel konularda işbirliği yapacak.

CİHAN

Yorumlar