Ülkücü İşçiler, maden şehitleri için Mevlid-i Şerif okuttu

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazası sonucu hayatını kaybeden işçiler için Ülkücü İşçiler Derneği Adana İl Başkanlığı tarafından Merkez Park’ta Mevlid-i Şerif okutuldu. Ülkücü İşçiler Derneği Adana İl Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Ülkücü İşçiler, maden şehitleri için Mevlid-i Şerif okuttu

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazası sonucu hayatını kaybeden işçiler için Ülkücü İşçiler Derneği Adana İl Başkanlığı tarafından Merkez Park’ta Mevlid-i Şerif okutuldu. Ülkücü İşçiler Derneği Adana İl Başkanı Doğukan Pusat Söğüt’ün ev sahipliğinde yapılan mevlid programında maden şehitlerinin ruhu için Kur’an-ı Kerim okunup, dualar edildi.

Programna katılan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, sözün bittiği yerde olduklarını belirterek, “Maden ocağı faciasında hayatını kaybeden 301 işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Bu olayı sorgulayanların ‘ihmal var’ ise gereğini yapmasını istiyoruz. İnşallah bir daha böyle acıları yaşamayız. Toplum olarak her türlü tahriklerden uzak durmayı, tedbiri elden bırakmamalıyız.” dedi.

Ülkücü İşçiler Derneği Akdeniz Bölgesi Başkanı Tuncay Şaş, Türk milletinin bir kez daha büyük bir acıyla karşılaştığını ifade etti. Bu felaketle yitip giden canların yürekleri yaktığını vurgulayan Şaş, “Şehit olan madencilerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah Türk milletine böyle acıları bir daha yaşatmasın.” diye konuştu. Ülkücü İşçiler Derneği Adana İl Başkanı Doğukan Pusat Söğüt ise açıklamasında maden şehitlerini unutmayacaklarını ve her zaman ailelerin yanında olacaklarına dikkat çekti. Organizasyona MHP Adana Milletvekilleri Ali Halaman, sendika yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

CİHAN

Yorumlar