Ülker Pazarlama Direktörü, BUGİAD üyelerine markalaşmayı anlattı

Adana Burç Mezunları Girişimci İşadamları Derneği'nin (Adana BUGİAD), ilkini gerçekleştirdikleri ayın konuğu programı kapsamında Yıldız Holding, Ülker Çikolata A.

Google Haberlere Abone ol
Ülker Pazarlama Direktörü, BUGİAD üyelerine markalaşmayı anlattı

Adana Burç Mezunları Girişimci İşadamları Derneği'nin (Adana BUGİAD), ilkini gerçekleştirdikleri ayın konuğu programı kapsamında Yıldız Holding, Ülker Çikolata A.Ş. Pazarlama Direktörü Z. Cengiz Acar’ı ağırladı.

Adana Özel Burç Vural Fen Anadolu ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen programda, Cengiz Acar, dernek üyelerine pazarlama, iş hayatında başarıya giden yolları samimi bir şekilde anlatarak katılımcılara markalaşmanın günümüz dünyasında konumunu ve önemi hakkında bilgiler verdi.

BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrah İlbilgi, ayın konuğu programının son derece verimli geçtiğini belirterek, “Gerek Ülker Çikolata Pazarlama Direktörü Sayın Z. Cengiz Acar Bey’in samimi anlatımı gerekse de katılımcıların soruları, öneri ve katkıları programa renk kattı. Böylelikle ilk programımızı gerçekleştirdik. Bölgemizin ve ülkemizin tanınmış simalarını davet ederek onların iş ve hayat tecrübelerinden faydalanarak üyelerimize katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Ayın konuğu programı ile yurt dışı iş gezisi, seminerler, ülke tanıtım toplantılarının yanı sıra dernek faaliyetlerine bir yenisini eklemenin haklı sevincini yaşadıklarını vurgulayan İlbilgi, “Bir yıl gibi kısa sürede üyelerimize dolayısıyla bölge ve ülke ekonomimize katkı sağlamak adına elimizden geleni yapmaya çalıştık.” ifadelerini kullandılar.

Program sonunda Emrah İlbilgi, Z. Cengiz Acar’a plaket takdim ederken, dernek adına teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar