Üftade Mezunları Derneği törenle açıldı

Uşak’ta kurulan Üftade Mezunları Deneği (ÜMED) törenle açıldı. Törene Uşak Üniversitesi Rektörü Prof.

Google Haberlere Abone ol
Üftade Mezunları Derneği törenle açıldı

Uşak’ta kurulan Üftade Mezunları Deneği (ÜMED) törenle açıldı. Törene Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Uşak OSB Başkanı Ali Yıldırım, Üftade Eğitim Kurumları yöneticileri, dernek üyeleri ve diğer vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan ÜMED Yönetim Kurulu başkanı Muhammet Kaya, “Üftade Koleji'nin bugüne kadar mezun ettiği binden fazla üyeyi biraraya getirebilmek amacıyla geçen yıl dernek kuruluşunda bulunduk. Yönetim kurulunda aldığımız karar çerçevesinde, yeni mezun olmuş veya üniversitede okuyan arkadaşlarımızı biraraya getirebilmek ve onlarla güzel etkinlikler yapabilmek adına Uşak Vizyon Akademi projesini yapma kararı aldık. Uşak Üniversitesi öğrencileriyle güzel etkinlikler yapabileceğimiz toplantı salonumuz, ödevlerini yapabilecekleri ve dünya kütüphanelerine bağlanabilecekleri internet sistemi bulunuyor. Seminer ve toplantı salonumuzda, Uşak'taki işadamlarımızın tecrübelerini aktarmalarını hedefliyoruz.” dedi.

Rektör Çelik ise, “Uşak Vizyon Akademi, bizim kadim kültürümüzün güncellenmiş hali gibi geliyor bana. Bizim kıraathane, kahvehane kültürümüzün bir devamı, modern versiyonu niteliğinde. İnsanlar sosyal varlıklardır, biraraya gelmeleri gerekiyor. Çok güzel niyetlerle kıraathaneler, kahvehaneler açılıyor. Uşak Vizyon Akademi, iyi niyetle başlamış ve sürdürülebilirliği olan bir irtibat bürosu. Gençlerimiz ve üniversite öğrencilerimizin irtibat noktası olacak.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar