UEDAŞ Ar-Ge Stratejik Planlama Direktörü Mesut Efe: Müşteri odaklı çalışıyoruz

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen 8.

Google Haberlere Abone ol
UEDAŞ Ar-Ge Stratejik Planlama Direktörü Mesut Efe: Müşteri odaklı çalışıyoruz

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Elektrik-Elektronik Mühendisliği Sempozyum ve Sergisi’ne katıldı.

    Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi (BAOB) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve 2 gün süren etkinlikte, UEDAŞ adına konuşan Ar-Ge Stratejik Planlama Direktörü Mesut Efe, UEDAŞ’ın dağıtım sektöründeki gelecek vizyonunu paylaştı.

    Enerji dağıtımı ile ilgili son gelişmelerin değerlendirildiği ve Türkiye’nin önemli enerji dağıtım şirketlerinden temsilcilerin de yer aldığı sempozyumda konuşan UEDAŞ Ar-Ge Stratejik Planlama Direktörü Mesut Efe, UEDAŞ’ın kullanmakta olduğu son sistemler, teknolojik yatırımlar ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile ilgili, katılımcılara detaylı bir sunum yaparak UEDAŞ’ın akıllı şebeke projelerini anlattı.

    UEDAŞ’ın müşterilerine kesintisiz, kaliteli enerjiyi ulaştırmak için çaba gösterdiğini belirten Mesut Efe, “Hizmeti devraldığımız süreçten bu yana hızlı yatırımlarla tüm faaliyetlerimizi önemli oranda iyileştirdik. İyileştirme süreci her geçen gün daha da hızlı bir şekilde devam ediyor. Müşteri odaklı bir çalışma anlayışı ile Call Center, interaktif sistemler, arıza ve bakım çözümleri gibi birçok alanda çağın gereksinimlerini yakaladık. Şimdi dünya standartlarında hizmet veren bir dağıtım şirketi olmak için mücadele ediyoruz.” dedi.

    Enerji alanındaki son gelişmelerin de değerlendirildiği sempozyumun sonunda, Elektrik Mühendisleri Odası’na üye katılımcılar, Efe ve diğer konuşmacılara merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu.

    İnteraktif bir şekilde gerçekleşen etkinliğin ardından EMO Bursa Şubesi tarafından tüm konuşmacılara, sempozyuma katılımları dolayısıyla plaket takdim edildi. CİHAN

Yorumlar