Uçakta 'futbol tartışması' rötar yaptırdı

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Basel seferini yapacak uçakta bir grup taraftarla, aralarında Sabah gazetesi yazarı Emre Aköz’ün de bulunduğu bazı yolcular futbol sebebiyle tartıştı.

Google Haberlere Abone ol
Uçakta 'futbol tartışması' rötar yaptırdı

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Basel seferini yapacak uçakta bir grup taraftarla, aralarında Sabah gazetesi yazarı Emre Aköz’ün de bulunduğu bazı yolcular futbol sebebiyle tartıştı. Tartışma üzerine uçağa polis çağrılırken, tarafların birbirlerinden şikayetçi olmamaları üzerine uçak yarım saat gecikmeli havalanabildi.

THY'nin TK1925 sefer sayılı İstanbul-Basel uçağı kalkış yapmak için yolcularını aldı. Kalkış için son hazırlıkların yapıldığı sırada yolcular arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, Sabah gazetesi yazarı Emre Aköz’ün de aralarında bulunduğu bazı yolcular ile bir grup taraftar arasında futbol tartışması çıktı. Tartışmanın yatışmaması üzerine uçağa polis çağrıldı. Bir süre sonra tarafların birbirlerinden şikayetçi olmaması üzerine polis uçaktan ayrıldı. Uçak yaklaşık yarım saat gecikmeli olarak kalkış yapabildi.
CİHAN

Yorumlar