TÜRKAV şehitleri unutmadı

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı(TÜRKAV) Bafra Şubesi, Çanakkale Zaferi'nin 99.

Google Haberlere Abone ol
TÜRKAV şehitleri unutmadı

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı(TÜRKAV) Bafra Şubesi, Çanakkale Zaferi'nin 99. yılı etkinlileri kapsamında vakıf yönetim kurulu üyeleri ile Bafra Garnizon Şehitliği'ni ve ülkücü şehitlerin kabirlerini ziyaret etti.

TÜRKAV Bafra Şubesi yönetimi ve üyeleri önce Bafra Garnizon Şehitliği'ni ziyaret ederek şehitlerin ruhuna Yasin-i Şerif okutarak dualar etti. Daha sonra ülkücü şehitler Ekrem Çamaş, Hüseyin Kurumahmutoğlu, Mustafa Elitok ve Sami Çoturoğlu’nu kabrini ziyaret ettiler. Ülkücü şehitlerden Yakıntaş köyü mezarlığında bulunan İsmail Yüksel, Dedeli köyü mezarlığında bulunan Refik Arslan ve Barış köyü mezarlığında bulunan Nurettin Arslan için de dualar yapıldı.

TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas Varol yaptığı açıklamada, "Çanakkale Zaferi'nin 99. yılında Çanakkale Savaşı kahramanlarımızı, Atatürk ve silah arkadaşlarını, Vatan ve millet için İlah-i Kelimetullah davası için canını veren şehitlerimizi, canını, cananını hiç düşünmeden veren vatan evlatlarımızı, analarımızı saygı ile anıyoruz. Rahmet ve mağfiret diliyoruz. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Türk milletinin çocuklarını milli manevi duygularla yetiştirmeye, vatan ve millet sevgisi ile yoğrulmasını sağlamaya ihtiyacı vardır." dedi.
CİHAN

Yorumlar