Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşu kutlandı

Adana'da Türk Polis Teşkilatı'nın 169. yıl dönümü şehit aileleri ve gazilerle birlikte kutlandı.

Google Haberlere Abone ol
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşu kutlandı

Adana'da Türk Polis Teşkilatı'nın 169. yıl dönümü şehit aileleri ve gazilerle birlikte kutlandı. Vali Hüseyin Avni Coş, kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Fatih Polis Lokali’ndeki yemeğe Vali Hüseyin Avni Coş, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Bulut, emniyet teşkilatı mensupları, şehit aileleri ile gaziler katıldı. Vali Coş, buradaki konuşmasında, kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Coş, Polis Haftası vesileyle güvenlik, huzur ve ülkenin bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden fedakârca çalışan emniyet teşkilatının mensuplarına şükran duygularını ifade ettiğini belirterek, “Büyük Atatürk ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ diyor. Polis teşkilatı da üstlendiği önemli görevi en iyi şekilde yerine getirmiş, bu uğurda şehitler, gaziler vermiştir.” dedi.

Ülkede huzur içerisinde Türk Polis Teşkilatı'nın kutlanmasına vesile olan, başta şehitler olmak üzere herkese teşekkür ettiğini vurgulayan Vali Coş, “Polis teşkilatımızın bu günlere ulaşmasında emeği geçen bütün teşkilat mensuplarını takdir ediyor, daha nice polis haftalarına huzur ve esenlik içerisinde sevdiklerinizle beraber ulaşmanızı Yüce Allah’tan diliyorum. Vefat eden emniyet teşkilatımızın mensuplarını şükranla anarken, emekli olan teşkilat mensuplarına sağlıklı uzun ömür diliyorum. En büyük teşekkürü ise polis teşkilatımızın başarısı için ellerinden gelen desteği esirgemeyen değerli aile efradı hak ediyor, onlara da teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Vali Coş’un konuşmasının ardından, başta şehitler olmak üzere vefat eden tüm emniyet mensupları için dualar edildi. Vali Coş ve eşi Aylin Coş, programda şehit aileleri, gaziler ve çocuklarıyla sohbet edip, yakından ilgilendi. CİHAN

Yorumlar