Türk AGİT üyesinin ailesi, serbest bırakılmasını bekliyor

Ukrayna’da kaçırılan AGİT üyeleri arasında yer alan Elbistanlı Memet Kılıç’ın ailesi, serbest kalmasını bekliyor. Ancak henüz aileye sevindirici bir haber ulaştırılamadı. Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’na (AGİT) bağlı...

Google Haberlere Abone ol
Türk AGİT üyesinin ailesi, serbest bırakılmasını bekliyor

Ukrayna’da kaçırılan AGİT üyeleri arasında yer alan Elbistanlı Memet Kılıç’ın ailesi, serbest kalmasını bekliyor. Ancak henüz aileye sevindirici bir haber ulaştırılamadı.

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’na (AGİT) bağlı olarak Ukrayna’nın doğusunda görev yapan dört gözlemcinin kaçırıldığı olayın üzüntüsü Elbistan’a yansıdı. 4 AGİT üyesi arasında yer alan Elbistanlı Memet Kılıç’ın nerede olduğu ve kimlerce kaçırıldığı bilinmiyor. Türk Dışişleri Bakanlığı aileye yalnızca durumunun iyi olduğu bilgisini verdi. Aile fertleri ise bir çocuk babası olan ve Elbistan’da ikamet eden Memet Kılıç’ın bir an evvel serbest bırakılmasını ve evine dönmesini bekliyor.

Kılıç’ı tanıyanlar ise sosyal paylaşım siteleri vasıtasıyla seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Paylaşım siteleri yoluyla #MemetKılıçSerbestBırakılsın #FreedomForMemetKilic etiketleriyle destek çağrıları yapılıyor.

CİHAN

Yorumlar