Turizm merkezindeki eğlenceler iptal

Manisa Soma’da meydana gelen kömür ocağındaki facianın ardından Antalya’da düzenlenecek olan tüm eğlence etkinlikleri iptal edildi. Devletin 3 gün yas ilan ettiği acı olay nedeniyle turizm şehrinde kamu kurumlarının bahar şenliği ve 19...

Google Haberlere Abone ol
Turizm merkezindeki eğlenceler iptal

Manisa Soma’da meydana gelen kömür ocağındaki facianın ardından Antalya’da düzenlenecek olan tüm eğlence etkinlikleri iptal edildi. Devletin 3 gün yas ilan ettiği acı olay nedeniyle turizm şehrinde kamu kurumlarının bahar şenliği ve 19 Mayıs programları iptal edildi.

Manisa'nın Soma ilçesindeki özel bir şirkete ait kömür ocağındaki facia sonrası Türkiye yasa boğuldu. Türkiye’nin dört bir köşesinde birçok etkinlik iptal edildi ya da ileri bir tarihe alındı. Turizm şehri Antalya’da da Akdeniz Üniversitesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi etkinliklerini iptal ettiğini duyurdu.

Akdeniz Üniversitesi Senatosu, yaşanan bu elim hadiseyle ilgili karar aldığını duyurdu. Senato da alınan karar doğrultusunda ‘17. Uluslararası Akdeniz Gençlik Şenliği’ kapsamında gerçekleştirilecek olan tüm konserlerin iptal edildiğini akademik faaliyetler ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini açıkladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Fransa’ya yapacağı çalışma ziyaretini ve 19 Mayıs kutlamaları kapsamında yapılması planlanan Levent Yüksel konserini iptal ettiklerini duyurdu.

Muratpaşa Belediyesi Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle tüm konserlerini iptal etti. Başkan Ümit Uysal iptal kararını sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden duyurdu. Uysal, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Erkin Koray, Bülent Ortaçgil, Tolga Sağ, Tolga Çandar ve İlke Türkdoğan’ın katılacağı konser programlarının iptal edildiğini aktardı.

19 MAYIS’DA SESSİZ YÜRÜYÜŞ DÜZENLENECEK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ndaki konser ve etkinlik programlarını iptal ettiklerini yazılı açıklamayla duyurdu. Sözen, 19 Mayıs’ın milli şuurunu devam ettirmek amacıyla sessiz yürüyüş düzenleneceğini belirtti.

CİHAN

Yorumlar