Turgut Altınok: Bütün belediyeler bizim yapacağımız projeleri örnek alıyorlar

Büyük Birlik Partisi (BBP) Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, bütün belediye başkan adaylarının kendi projelerinden örnek aldıklarını belirterek bu dönemde Keçiören’e bir çok proje kazandıracaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Turgut Altınok: Bütün belediyeler bizim yapacağımız projeleri örnek alıyorlar

Büyük Birlik Partisi (BBP) Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, bütün belediye başkan adaylarının kendi projelerinden örnek aldıklarını belirterek bu dönemde Keçiören’e bir çok proje kazandıracaklarını söyledi.

    Büyük Birlik Partisi Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarını vatandaşları tek tek ziyaret ederek sürdürüyor. Altınok, seçim çalışmalarında projelerini tek tek vatandaşlara anlatıyor. Yapacağı projelerin başında yarım kalan Cumhuriyet Kulesi’ni bitirmek olduğunu söyleyen Altınok, ‘’Aslında bir Türkiye projesidir. Cumhuriyet Kulesi Keçiören’e çok şey katacak çok şey kazandıracak bir projedir. Danıştay buna ruhsatı ile ilgili bir iptal kararı verdi. Ama yıkım kararı yok kamuoyu yanlış yönlendiriliyor. Allah nasip ederse ruhsatını yenileyeceğiz Keçiören belediyesi verecek en geç 1.5 yıl içerisinde kulemizi bitireceğiz. Çünkü kuleyi şimdi yapmaya çalışsanız 40-50 milyondan aşağı yapamazsınız. Keçiören çok şey katacak çok şey kazandıracak bir projedir. Kuleyi yıkmak demek Keçiören’i yıkmak demek kuleyi yıkmak demek Keçiören’nin geleceğini yıkmak demek. Çünkü ben bu 5 yıla bakıyorum. Kule gibi veya kulenin yarısı kadar Keçiören’de yapılan bir tane eser yok eser yapmak kolay iş değil onun için kulemizi yapacağız.’’ şeklinde konuştu.

    3 bine yakın cadde ve sokakların tamamını ağaçlandıracağını söyleyen Altınok, "İşsizler için belediyemizde bir iş bulma bürosu bulunduracağız. Evde çalışmayan hanımlarımız var onlara aile ekonomisine katkı sağlayacakları yerler ve çalışmalarla ilgili imkanlar vereceğiz belediyemizde bir birim kuracağız. Engellilerle ilgili birimiz vardı o kaldırıldı onun yerine tekrardan Keçiören Belediyesi’nde kuracağız. Tabi HIZIR kartımız var yoksul vatandaşlarımıza gıda maddesinin yerine ayda 200-250 lira arasında vatandaşlarımız gidip bakkaldan marketten alıveriş yapacakları bir kart vereceğiz. HIZIR KART dönemini başlatacağız ama bu kart ile tekel ürünlerini alamayacak vatandaşlarımız ayda mutfak masrafları sebzesidir meyvesidir bütün ihtiyaçları karşılayacakları bir miktar olacaktır. Şu an bütün belediyeler bütün belediye başkanları bizim yapacağımız projeleri örnek alıyorlar. Büyükşehir belediyeleri ilçe belediyeleri yine bu dönemde şehrimize kentimize Keçiören’ imize bir çok proje kazandıracağız.’’ ifadelerini kullandı.

    "CEZASI OLAN ZATEN ADAY OLAMAZ"

    Seçime yaklaşırken bir sürü vatandaşın kafasını karıştıracak çamurlar ve iftiralar olduğunu belirten Altınok, şöyle devam etti: ‘’Aman Altınok’a oy vermeyin böyle bir cezası var. Cezası olan zaten aday olamaz bunlar doğru değildir. Belki seçimlere 1 gün kala diyecekler ki adaylıktan çekildi. Bunlar asla doğru değildir bu tür haberleri yayabilirler. Çünkü karşı tarafta her yol mübah olan bir anlayış var etik siyaset anlayışı yok yani dolayısıyla böyle bir cezada yok böyle bir problemde yok böyle bir cezamız olsa kesinlikle aday olamayız bunlar doğru değil. Bir taraftan da Altınok’a oy versek Büyükşehir Belediyesi'nden kaynak gelir mi gibi söylentiler var. Büyükşehirden kaynak gelmez hükümetten de gelmez yasa yazmış diyor ki nüfusuna göre her ay örnek veriyorum bütçeden toplanan paraların yüzde 5’i belediyelere göndereceğiz. Nüfusuna göre partisine göre yazmıyor orada bu konuda da vatandaşlarımız tereddüt etmesin.’’ CİHAN

Yorumlar