Tüp Patlaması Sonucu Panikleyen Kadın, Balkondan Atladı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde tüp patlaması sonrası panikleyen bir kadın evinin 6. katından atlayıp hayatını kaybederken, evde bulunan bebek hafif yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Tüp Patlaması Sonucu Panikleyen Kadın, Balkondan Atladı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde tüp patlaması sonrası panikleyen bir hanım ikamet ettiği evinin 6. katından atlayarak hayatını kaybetti. Evde olan 7 maaş bebeği ise hafif yaralandı.

6. KATTAN ATLADI

Edinilen bilgilere kıyasla olay, merkeze bağlı Bağlar ilçesi Hatboyu Caddesi Mevlana Halit Mahallesi 446. Sokak'ta olan Polat apartmanı 6. katta meydana geldi. İddiaya göre, evde olan tüp, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü patladı. Evde olan 2 yıllık evli Şükriye T. (35), patlama nedeni ile panikleyerek 6. kattaki evinin balkonundan atladı. Patlama sesi nedeni ile alana fazla fazla sayıda polis, ambulans ve itfaiye takımı sevk edildi.

SERT ZEMİNE ÇAKILDI

112 acil sıhhat ekipleri, 6. kattan atlayıp katı zemine çakılan Şükriye T.'nin vefat ettiğini belirledi. Patlama anında evde olan Şükriye T.'nin 7 maaş kız çocuğu ise hafif yaralandı. İlk müdahalesi ambulansta yapılan talihsiz çocuk, hastaneye kaldırıldı.

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, Şükriye T.'nin yakınları hadise yerinde sinir krizleri geçirdi.

Polis, olayla ilgili tahkikat başlatırken, 7 maaş kız çocuğunun durumunun ise iyi bulunduğu öğrenildi.


Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar