Tunceli Valisi Güner: Aziz milletimize ve devletimize başsağlığı diliyorum

Tunceli Valisi Yusuf Hakan Güner, polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın (30) şehit olmasına ilişkin, "Maalesef şehit oldu.

Google Haberlere Abone ol
Tunceli Valisi Güner: Aziz milletimize ve devletimize başsağlığı diliyorum

Tunceli Valisi Yusuf Hakan Güner, polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın (30) şehit olmasına ilişkin, "Maalesef şehit oldu. Hayata döndüremedik. Ben bütün emniyet teşkilatımıza ve aziz milletimize ve aziz devletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Fırat Üniversitesi'nden askeri helikopterle getirilen kalp pilinin takıldığı Küçüktağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştu. Haberi alan meslektaşları, Tunceli'deki hastane önüne gelerek büyük üzüntü yaşadı. Elazığ nüfusuna kayıtlı olan Küçüktağ'ın ölüm haberini alan eşi sinir krizleri geçirdi. Şehit polis memurunu Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz’ın eşi teselli etti.

Tunceli Valisi Yusuf Hakan Güner de hastanede yaptığı açıklamada, “Başımız sağ olsun, Cenabı Allah devletimize ve aziz milletimize zarar vermesin. Bugün bir genç polis kardeşimizi görev başında halkımızın huzur ve sükunu için devletimizin bekası için görev yaparken kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başımız sağolsun polis teşkilatımıza, burada beraber kader birliği yaptığımız, halkımıza hizmet yapmak için beraber çalıştığımız bütün arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyorum. Bugün ilimizde meydana gelen toplumsal olaylarda, gösterilerde emniyet teşkilatımızın görevi esnasında şortland diye tabir edilen aracın içinde polis kardeşimiz rahatsızlanıyor. Anında hastaneye sevk ediliyor, hastanede gerekli müdahaleler, kalp pili de dahil olmak üzere yapıldı. Ancak maalesef şehit oldu. Hayata döndüremedik. Ben bütün emniyet teşkilatımıza ve aziz milletimize ve aziz devletimize başsağlığı diliyorum" dedi. Polis memuru Ahmet Küçüktağ’ın kesin ölüm sebebi Elazığ Adli Tıp’taki incelemenin ardından belli olacak. CİHAN

Yorumlar