TÜBİTAK Türkiye 2.'si Çağlayan Gül Aydın Koleji'nden

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Çağlayan Gül Aydın Koleji, TÜBİTAK-MEB işbirliği ile gerçekleştirilen 'Bu Benim Eserim' Yarışması'nda Türkiye 2.'si oldu. Daha önce bölge finalisti olmaya hak kazanan Özel Çağlayan Gül Aydın Koleji,...

Google Haberlere Abone ol
TÜBİTAK Türkiye 2.'si Çağlayan Gül Aydın Koleji'nden

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Çağlayan Gül Aydın Koleji, TÜBİTAK-MEB işbirliği ile gerçekleştirilen 'Bu Benim Eserim' Yarışması'nda Türkiye 2.'si oldu. Daha önce bölge finalisti olmaya hak kazanan Özel Çağlayan Gül Aydın Koleji, Türkiye 2.'si olarak büyük bir başarıya daha imza attı.

TÜBİTAK-Bu Benim Eserim final sergisi ve ödül töreni, Ankara MEB Şura Salonu'nda yapıldı. Proje çalışması hakkında bilgi veren Çağlayan Gül Aydın Mirkelam Koleji Müdürü Muzaffer Güler, “Okulumuz, proje çalışmaları alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Atık maddelerden doğa dostu alternatif ürünler oluşturması adlı projemizle, öğrencilerimiz artan çevre sorunları karşısında bilimsel ve kontrollü deneylere dayalı çalışmalar yaptık, ekonomiye katkı sağlayarak, doğal dengeyi koruyarak, çözümün bir parçası olduk ve çevre bilincini kazandık." dedi.

CİHAN

Yorumlar