Tramvay yolunda sinyalizasyon problemi kazalara daveti çıkarıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde bir otomobil tramvayın altında kalmaktan son anda kurtuldu.Olay Atakum Alparslar Bulvarı’ndaki Türkiş sapağında meydana geldi. Üniversite yönünden şehir merkezine doğru hareket eden tramvay, Türkiş durağında yolcu...

Google Haberlere Abone ol
Tramvay yolunda sinyalizasyon problemi kazalara daveti çıkarıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde bir otomobil tramvayın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Olay Atakum Alparslar Bulvarı’ndaki Türkiş sapağında meydana geldi. Üniversite yönünden şehir merkezine doğru hareket eden tramvay, Türkiş durağında yolcu aldıktan sonra kavşaktan geçiş yapan 55 RU 474 plakalı otomobile çarptı. Tramvay otomobili sürükledikten sonra durdu. Kazanın şahitleri trafik ışıklarının araçlara geçiş verdiği zaman diliminde meydana geldiğini iddia etti. Tramvay güzergahındaki kavşaklarda sinyalizasyon sıkıntıları yaşandığına dikkat çeken Ahmet Koyuncu (48) ise “Hat güzergahındaki trafik ışıkları kazaları önlemekten ziyade kazalara davetiye çıkartıyor. Kime ne sürede geçiş verdiği belli olmuyor. Bazen dakikalarca kırmızı ışık yanıyor, arkasından çok kısa yeşil yanıyor ve araçlar tramvay geçidinin ortasında kalıyor.” eleştirisinde bulundu.

Kazada otomobilde hafif hasar meydana gelirken her hangi bir yaralanma hadisesinin yaşanmaması sevindirdi. Kaza sonucu kavşakta trafik yoğunluğu yaşandı.

CİHAN

Yorumlar