Tramvay yolunda feci kaza!

İstanbul Bahçelievler'de tramvay yolunda yaşanan kazada otomobilden yaralı olarak çıkarılan kişinin tedavisi devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Tramvay yolunda feci kaza!


İstanbul Bahçelievler'de tramvay yolundan geçmeye çalışırken hızla gelen tramvayın altında kalıp ağır hasar alan otomobildeki  2 CNN Türk çalışanının kaldırıldıkları hastanede tedavileri devam ediyor. Kaza esnasında direksiyonda olduğu bildirilen Safiye Işıklı'nın  bir ameliyatın ardından gözlem altında tutulduğu, hayati tehlikesinin olmadığı, Hüseyin Cem Öznurlular'ın sağlık durumunun da iyi olduğu belirtildi.
Bahçelievler Mehmet Akif Caddesi üzerinde dün saat 18.30 civarında, Tramvay yolunda meydana gelen kazada  söz konusu yolu kullanarak karşıya geçmeye çalışan 34 FU 7786 plakalı otomobile, o sırada Güngören istikametinde ilerleyen tramvay çarptı. Tramvayın metrelerce sürüklediği bu nedenle ağır hasarın meydana geldiği otomobilde sıkışıp kalan 2 kişi, itfaiye ekiplerinin çabasıyla çıkarıldı.   Otomobilden yaralı olarak çıkarılıp Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Safiye Işıklı ile Hüseyin Cem Öznurlular'ın tedavileri devam ediyor. 


Yorumlar